Onze werkzaamheden zijn:

Tuinaanleg

Bodemonderzoek

- Het is raadzaam om eerst de bodem te analyseren, op bemesting en organische stof   en de zuurgraad. De bodem is wel het begin van het succes van de tuin.

Ontwerp

- ‘De Tuùnman’ brengt graag uw ideeën en zijn ideeën in kaart, ook kan ‘de Tuùnman’ zelf een tuin naar uw wensen ontwerpen

Inplanten van de tuin

- ‘De Tuùnman’ heeft de kennis en het gereedschap om uw tuin plantklaar te maken en de bomen, heesters en planten in te planten

Graszoden leggen en inzaaien

- Ook heeft ‘De Tuùnman’ ervaring met het leggen van graszoden en inzaaien. Zowel met de bodem verbeteren als het egaliseren, het leggen en het leveren van beregening installaties kunnen wij u van dienst zijn.

Constructie

- ‘De Tuùnman’ kan ook uw schutting en pergola’s plaatsen. Zo ook het maken van prieeltjes en planten bakken, zie projecten. Wij plaatsen ook blokhutten en tuinhuisjes.

Tuinberegening

- Bij ‘De Tuùnman’ kunt u ook terecht voor professionele tuinberegening ondergronds door middel van pop-up sproeiers, ook verkopen wij de bekende gardena spullen te bestellen op www.gardenadeals.nl

Leveren dode en levende materialen

- Dode materialen, zoals hout, steen en zand en levende materialen zoals bomen en planten etc. kan door ‘De Tuùnman’ geleverd worden. Ook levert hij bemesting, bodemverbeteraar en compost.

 

Tuinonderhoud

Bemesten en gewasbescherming

Het gazon en de borders kan bemest worden door ‘De Tuùnman’, er wordt dan gestrooid met DCM meststoffen, deze meststoffen worden in 100 dagen opgelost, dat betekent dat er geen groei pieken ontstaan, maar een gelijke groei van het gazon.

Wij zijn in het bezit van een spuitlicentie, zodat we uw planten, alsmede gazon en bestratingen kunnen spuiten met gewasbeschermingsmiddelen.

Onkruid verwijderen in de border

We zorgen er voor dat de border altijd netjes ligt door het verwijderen van onkruid en het met de drie-tand te bewerken.

Onkruidbestrijding op (half)verharding

We kunnen het onkruid bestrijden door het dood te spuiten of het met de vingers en handgereedschap er uit te trekken.

Onkruidbestrijding in het gazon

Door met een speciaal gewasbeschermingsmiddel te spuiten, kunnen we over het gazon het onkruid spuiten, zodat het onkruid dood gaat en het gras blijft staan.

Hagen knippen

‘De Tuùnman’ snoeit hagen, zowel klein als groot, kort en lang, ook het corrigeren van hagen kan ik voor u doen.

Bomen snoeien

De Tuùnman’ klimt in de boom, met touwen, een veilige manier om bomen te verzorgen.

Bomenvellen en verhakselen

Ook bomen vellen en verhakselen is geen probleem voor de ‘De Tuùnman’, we kunnen ze ook afbreken met behulp van vangtechnieken zo dat elke boom op welke plaats dan ook kan worden verwijdert. Ook met het weg frezen van stobben kunnen we u van dienst zijn.

Voorjaarsbeurt

Een voorjaarsbeurt bestaat uit het snoeien van bomen planten en heesters, organische mest van DCM meststoffen strooien, deze lost langzaam op in 100 dagen, geen groei pieken. Eventueel, als de klant het wenst, brengen we een laagje compost aan, mooie afdekking, goed voor arme grond en klei gronden en gaat onkruid groei tegen.

Winterbeurt

Bij een winterbeurt, als de klant het wenst, spitten ik de borders, vaste planten worden afgeknipt, een najaarsbemesting op het gazon, graskanten afsteken etc.

Compleet onderhoud

‘De Tuùnman’ kan uw tuin in ‘eigen handen’ nemen, u heeft dan geen om kijken naar de tuin, alleen om er naar te kijken! Ik doe dan alles wat er moet gebeuren in de tuin, bemesten, onkruid wieden, gewasbescherming, snoeien etc.

Contract onderhoud

Bij ‘De Tuùnman’ kunt u een contract maken per maand, zo dat u weet wat uw tuin elke maand kost. Een goede combinatie met het compleet onderhouden van de tuin.

Renovatie

Uw tuin renoveren? Dat kan natuurlijk ook bij ‘De Tuùnman’. We kijken samen wat

er blijf staan en weg gaat en wat er weer terug komt, hetzij dode of levende materialen.

 

 

Sierbestrating

Ook kan ‘De Tuùnman uw terras of voordeurpaadje leggen, ook voor grotere bestratings-klussen kunt u ons bellen

 

Overige werkzaamheden

Mollenbestrijding

Het vangen van mollen in gazons is ook 1 van onze werkzaamheden, we vangen met klemmen, milieu en diervriendelijk, gelijk dood en geen pijn.

Groente tuin spitten en frezen

Groentetuin om spitten te zwaar? Bel ‘De Tuùnman’ en hij doe het voor u, ook het frezen na het spitten is ideaal voor u, het is snel en mooi in kleine deeltjes

Beitsen en schilderen

Een tuinhuis of schutting schilderen of beitsen? Ook daar kan ‘De Tuùnman’ u bij helpen.